Raymond & Nikita

Ouders van zoon Sjoerd (3 jaar)
- Almere

5/5

Onze zoon Sjoerd wilde in de avond niet slapen en maakte er vaak in de nacht een potje van hij werd regelmatig wakker en wilde dan niet meer in zijn eigen bed slapen. Met als resultaat dat als we zelf nog een beetje wilde slapen wij ons genoodzaakt voelde Sjoerd bij ons in bed te nemen. Sjoerd sliep dan goed, maar wij lagen met regelmaat met voeten in ons rug op een randje in bed.

Dit moest gewoon anders. Niet alleen voor ons zelf wat uiteraard wel heel belangrijk is maar vooral ook voor Sjoerd. 

De coaching heeft ons bewust gemaakt van ons ‘lakse gedrag’, maar wat wij bestempelde als een kind wat niet wil slapen. Door de coaching werden wij weer wakker geschut en door de goede en snel zichtbare resultaten voor Sjoerd én ons zelf werd het slaapritme al snel heel gewoon en vooral als zeer prettig ervaren.

Vera gaf ons het vertrouwen als wij op het goede spoor zaten. Doel gerichte oplossingen met goede resultaten, ze heeft snel een bepaalde rust in het gezin terug gebracht wat onbetaalbaar is.

De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Dit omdat we ons begrepen voelde. Vera bracht ons resultaat gerichte oplossingen die goed bij onze visie op opvoeding aansloot. 

Het was een intensief (dagelijks) traject, iedere dag werd er contact gelegd en werd de voorgaande dag doorgenomen. De coaching was heel opbouwend en niet veroordelend, dit heeft er in geresulteerd dat we inmiddels al 4 maanden verder zijn en nog steeds allemaal heerlijk in ons eigen bed slapen.

Wij hebben inmiddels Vera als bij andere ouders aanbevolen. Wij hebben zo ontzettend veel profijt gehad van het coachingstraject! Ontzettend bedankt voor jouw fantastische oprecht en eerlijke coaching! 

Ralph & Mathilde

Zoon Tygo (2,5 jaar)
- Wijk bij Duurstede

5/5

Tygo werd 6 a 8 keer per nacht wakker en we moesten naar hem toe zodat hij verder kon slapen. We wilde graag dat Tygo door ging slapen zodat zowel hij, als wij een goede nachtrust zouden hebben.

Het resultaat van de coaching is dat Tygo nu veel nachten doorslaapt en wanneer hij wel wakker wordt, kan hij zelfstandig weer in slaap vallen en heeft hij daar ons niet meer voor nodig.

Het dagelijkse contact met jou om de situatie bij te sturen en de steun die we kregen bij de lastige nachten vonden wij erg fijn. Wij hebben jou ervaren als prettig in de samenwerking en laagdrempelig contact mee te leggen, je begrijpt de kinderen en weet wat ze nodig hebben. Dit kan je op een prettige manier uitleggen en overbrengen op ons. Op onze vragen wist je de antwoorden en kon je ons verder helpen

We zijn heel tevreden met het resultaat!

Erik & Elise

Zoon Jelle (3 maanden)
- Den Haag

5/5

Onze zoon sliep heel onrustig en iedere avond huilde hij veel. Ondanks dat wij advies van het consultatiebureau kregen wilde we toch iemand met meer expertise rondom slaap.

We hadden een uitgebreid telefonisch consult wat ons handvatten gaf hoe nu verder. We leerde wat wij van Jelle kunnen verwachten en kwamen erachter dat onze zorgen niet helemaal gegrond waren. We hebben nu een helder beeld welke ontwikkeling Jelle doormaakt rondom slaap en dat geeft rust.

Mocht het zo zijn dat Jelle over een paar maanden/weken weer problemen krijgt met het slapen, zullen wij zeker terugkeren naar Vera!

Bedankt!

Veerle

Dochter Nina (8 maanden)
- Rotterdam

5/5

Slaaptekort en een eigen bedrijf.

Ik had deze stap veel eerder moeten zetten. Al maanden sliep ik amper en ook Nina werd daar geen gezellige baby van,

Toen ik merkte dat het slaaptekort mij steeds meer opbrak besloot ik dat er verandering moest komen. Ik ben een alleenstaande moeder dus alles komt op mijn schouders neer. Met alle liefde zorg ik voor Nina maar ook mijn lontje werd steeds korter met nachten waarin ik hooguit 3, soms 4 uur sliep.

Het was een pittig traject maar op nacht 4 begon ik verbetering te zien. het doorzetten was soms lastig door mijn vermoeidheid maar Nina ging iedere nacht beter slapen!

Het feit dat Vera verpleegkundige is vond ik een meerwaarde. Door al het Googlen naar slaapproblemen dacht ik dat het misschien medisch was dat Nina zo slecht sliep. Gelukkig kon Vera mij hier in gerust stellen. En, wat bleek… Nina haar slechte slapen kwam eerder door mijn inconsequente houding dan dat er iets lichamelijks was.

Ik wens iedereen goede nachten toe, het is onbetaalbaar.

Gaudí & Berno

Dochter Mila (4 maanden)
- Amsterdam

5/5

We waren al weken met het slapen bezig, maar niks bleek echt te werken. We besloten Vera om hulp te vragen, zodat er mee kon worden gekeken en meegedacht door een professional.

Nu na het traject, hebben wij meer inzicht in het slaapgedrag van Mila, meer achtergrond informatie over slapen en meer acceptatie. Daarnaast kregen we tips en tricks om Mila rustiger te laten worden voor het slapen.

Het samenwerken met jou was heel prettig, je bent erg betrokken en geeft veel goede informatie over slapen en het gedrag van Mila. Het voelde vertrouwd; de betrokkenheid, je flexibiliteit, het echt meedenken en het verstrekken van veel goede informatie was heel fijn. Ik zou je zeker willen aanbevelen bij anderen door je professionaliteit en betrokkenheid, dat is zeer fijn om mee samen te werken

Hopelijk kan je nog veel meer ouders helpen met slaapcoaching en groeit je bedrijf nog verder!

Anoniem

Thomas (9 maanden)
-

5/5

Onze zoon was erg onrustig in de nacht, veel moeite met inslapen, geen ritme overdag.

De resultaten die we bereikt hebben is dat hij nu zowel overdag als ’s nachts het slapen veel beter gaat. ’s Nachts slaapt Thomas nu door en de onrust is veel minder geworden.

Het gebruik van het logboek gaf ons inzicht in vele aspecten, de praktische adviezen en het telefonisch contact vonden wij erg waardevol. Daarnaast was het uitgebreide consult via beeldellen ook een erg fijne aanvulling op het schriftelijke contact omdat er wat meer interactie en nuancering mogelijk is.

Het werken met jou vonden we prettig. Je bent betrokken en deskundig. Je oordeelt niet over ons als ouders en onze aanpak.

 

We zouden jouw coaching zeker aanraden aan andere ouders!

Angela

Zoon (8 maanden)
-

4/5

Vanaf dat onze zoon 4 maanden oud was ging het slapen
achteruit. Hij werd steeds vaker wakker gedurende de nacht en viel dan ook steeds moeilijker weer in slaap. Ook de dutjes overdag waren kort, hier werden wij erg onzeker van.

Vera heeft ons geleerd hoe hiermee om te gaan zodat we hem nu optimaal kunnen helpen met het slapen. Concreet heeft dit ervoor gezorgd dat hij overdag langere dutjes doet, hij zelfstand in slaap vale en veelal de hele nacht doorslaapt. Bij mindere nachten heeft Vera ons ook handvatten gegeven hoe hiermee om te gaan.

Het was een pittig traject en er wordt veel van je gevraagd maar het waren de telefoongesprekken die ons het meeste hebben geholpen. Er kwam uiteindelijk een aanpak die voor ons gevoel uniek en volledig afgestemd was op onze zoon.

Vera was helder, duidelijk, consequent en positief ingesteld. Ze had een duidelijke focus op onze zoon, maar nam ook alle andere factoren die meespelen in een gezin mee in de overwegingen. Zo hebben wij een moment gehad waarbij we tegen onze eigen grenzen aanliepen. Vera nam hier kennis van, stelde zich flexibel op en bleef positief. Hierdoor kregen wij iets meer lucht, maar onze doelen met betrekking tot het slapen van onze zoon zijn toch gewoon behaald. 

Ik wil je aan iedereen aanraden, alles is mooier fijner en makkelijker als je goed slaapt. Vera heeft voor ons gezorgd dat onze zoon – en daarmee ons hele gezin – beter en meer slaapt.

Ik ben inmiddels overtuigd dat de methodiek die Vera gebruikt, veel meer kinderen – en ouders – kan helpen. Je moet er alleen maar net vanaf weten. We zijn blij met het traject en het uiteindelijke resultaat, bedankt voor alles!

Ben&Cath

Ben-James (9 maanden)
- Amsterdam

5/5

Tot 7 maanden ging het slapen heel erg goed. Maar door ontwikkelingen en fases veranderde het drastisch en waren we bang dat er een negatief slaappatroon ontwikkeld zou worden en wij wisten niet zo goed hoe we daar het beste mee om konden gaan. Ons zoontje werd ineens heel vroeg wakker en ‘s nachts ook meerdere keren. Heel veel gedoe tijdens middagslaapjes en ritme elke dag anders. Ontwikkelingen waren omrollen in slaap, sprong, 4 boventanden tegelijk door en koorts, verdeeld over 2 maanden.

Welk aspect van het coachen vond je het meest waardevol?  

Vera! Jijzelf dus. Je werkt met passie en doet dit echt vanuit je hart, dit is aan alles te merken. Je tips, adviezen en ook duidelijkheid heeft gemaakt als wij met veel plezier en geduld aan het traject hebben gewerkt, Mocht er op slaapgebied ooit weer een probleem zijn, zouden wij direct weer naar jou toe gaan, Het samenwerken met jou hebben wij als heel prettig ervaren. Je bent geduldig maar ook duidelijk. Legt alle informatie duidelijk en begrijpelijk uit en tevens heb je alle antwoorden op de vragen.

Wij zouden jou zeker bij anderen aanraden. Door hoe jij het als persoon doet – en het klinkt raar – maar je krijgt volledig waar voor je geld. Als vind ik dat als het om je kind gaat, geld geen kwestie is.

Dank je wel nog een keer. Ik hoop je dan ook aan meerdere klanten te kunnen helpen want wij vinden dat iedereen “een Vera” kan gebruiken op slaapcoaching gebied!


Anoniem

Dochter (14 maanden)
-

5/5

Toen onze dochter 14 maanden oud was, hadden wij nog amper een nacht doorgeslapen en daarnaast leek het alsof het slaapgedrag van onze dochter steeds gekkere vormen aan ging nemen. Het maakte ons radeloos. We hadden alles geprobeerd en wisten niet meer hoe we haar wel konden laten slapen. Hierdoor zijn we op zoek gegaan naar hulp en zijn we bij Vera (de Slaapschool) uitgekomen.

Na een heel fijne telefonische kennismaking zijn we er voor gegaan. Vera heeft ons goed voorbereid op wat ging komen. Stelde ons gerust en gaf ons vertrouwen om dit traject in te gaan. Op naar meer slaap voor ons alle drie én betere nachten! Het was spannend om onze inmiddels vaste patronen te doorbreken, maar na anderhalve week zagen we al zo veel resultaat! Dit werkte! Onze dochter leerde zelf in slaap vallen met ons in haar nabijheid. Elke dag hadden we contact met Vera en konden we onze vragen stellen en kregen we feedback van haar. Het contact met Vera was heel prettig en opbouwend. Na drie weken zat de slaapcoaching er op. Onze dochter sliep al zo veel beter en had zelfs al laten zien dat ze door kon slapen! We wisten niet wat ons overkwam toen dat gebeurde. Zo fijn!Inmiddels zijn we bijna twee maanden verder en is het bijna meer regel dan uitzondering dat ze doorslaapt. We zijn ontzettend trots op haar, maar ook op onszelf. Wij hebben als ouders geleerd hoe we consequent met het slaapgedrag van onze dochter om moeten gaan. Ook al gaat het soms even minder, we voelen ons zelfverzekerd genoeg om het aan te gaan. En zien keer op keer; dit werkt!

We raden de hulp van Vera aan alle ouders aan die worstelen met de avonden en nachten doordat hun kind niet wil of kan slapen. Je nachtrust is zo ontzettend belangrijk, voor het hele gezin! We hadden gewild dat we dit veel eerder hadden gedaan!

Emma & Marne

Dochter (21 maanden)
- Rotterdam

5/5

Nooit gedacht en eigenlijk ook niet meer verwacht, onze dochter slaapt!

Na zoveel maanden nauwelijks slaap moest er iets gebeuren en snel ook. Wij trokken het letterlijk niet meer en ook onze relatie kwam onder spanning te staan door het (ondertussen) chronische slaaptekort.

We konden snel starten met Vera en ondanks de pittige start, maakte onze dochter wel snel stappen richting meer slaap. 

Zoals ieder proces ging dit met ups en downs, maar de ups kwamen meer en werden langer. We zijn Vera hier zo ontzettend dankbaar voor.

Wij hebben lang getwijfeld om een slaapcoach in de hand te nemen, we twijfelde heel erg, “wat kan een slaapcoach nou voor ons doen, we hebben toch alles al geprobeerd?!” Vera kwam met een plan wat wij nooit uit een boek hadden kunnen halen, laat staan zelf kunnen bedenken. Wij zijn echt een en al lof.

Vera, nogmaals bedankt! En aan alle andere ouders; twijfel alsjeblieft niet en ga ervoor! Het resultaat is onbetaalbaar.

Raquel & Bob

Stevie (11 maanden)
- Waddixveen

5/5

Onze Dochter Stevie sliep overdag hele korte slaapjes van max 20Min en wilde ‘s avonds niet naar bed, en we waren hier dan ongeveer van 19:00 tot 22:00 mee bezig.

Nu slaapt ze overdag heel goed en in de avond hebben we geen strijd meer met naar bed brengen.

Het was heel prettig dat we al heel snel in de goede richting zaten met de veranderingen in Stevie haar slaappatroon en dit geeft je nog meer kracht om vol te houden al gaat het weer een keertje minder.

Wij hebben de samenwerking heel erg prettig ervaren. Je bent een hele toegankelijke persoonlijkheid, en hebben het hele traject het gevoel gehad dat we welk moment ook altijd konden bellen, appen of wat dan ook en dit vonden wij heel veel extra rust geven.

Wij zouden je zeker bij andere aanbevelen. Wij gaf ons een heel fijn gevoel dat je niet alleen door het oog van een slaapcoach kijkt, maar ook door het oog van een verpleegkundige. Wij hebben zoveel geleerd in de weken van het traject die je daarna ook nog goed kan toepassen.

Ik denk dat heel veel ouders je hulp goed kunnen gebruiken.

Alina & Dennis

Zoontje (1 jaar)
-

5/5

We zijn erg blij met de hulp van Vera bij de slaapproblemen van ons 1-jarig zoontje. Het in en doorslapen was voor hem erg moeilijk.

Voor de coaching stond onze hele dag en nacht in het teken van het slapen van onze zoon. Vera heeft alle tijd voor ons genomen om een goed beeld te krijgen van de situatie, er was een fijne klik en we voelden ons gehoord en begrepen. 

Bijna alle doelstelling die we gesteld hebben zijn gehaald en we zijn zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking. Aan de laatste doelstelling werken we nu zelf verder, dit heeft wat meer tijd nodig en met de handvatten die we hiervoor hebben gekregen is het een kwestie van tijd. 

Er komt eindelijk meer rust, slaap en ontspanning in ons gezin. Voor eenieder die meer ontspanning en slaap wenst in zijn gezin zou ik willen zeggen, klop aan bij Vera!

Anoniem

Zoontje (2 jaar)
- Rijnsburg

5/5

Onze oudste zoon van twee jaar werd meerdere malen in de nacht wakker waarna hij niet meer verder wilde slapen. Dit resulteerde in het feit dat ik of mijn man naast hem op de grond ging liggen omdat hij dan stil werd. Ook konden we zo zelf verder slapen maar dit brak echt op gezien we vaak stijf en koud weer wakker werden. Naast het feit dat hij meerdere malen in de nacht wakker werd, was het ook elke ochtend tussen 04:00 en 05:00 feest en ging hij hierna niet meer slapen. Zo waren zowel de nachten als de dagen erg lang voor ons.

Dankzij de coaching van Vera hebben we binnen drie weken voor elkaar dat Jonathan ‘s nachts niet meer wakker wordt en ook schuift zijn wakker worden qua tijdstip steeds meer op. Zo is hij nu al een aantal keer om 06:30 wakker geworden, wat voor ons al een enorm verschil is.

Het was waardevol doordat je een logboek bij houdt en zo ook zelf je eigen patronen gaat inzien, was voor ons heel waardevol. Ook de hands on feedback vonden wij waardevol, gezien het allemaal zaken zijn waar je direct mee aan de slag kan.

Het samenwerken hebben wij als erg fijn ervaren. Je bent iemand die eerlijk is en wij vonden het erg fijn dat je je makkelijk kon aanpassen aan ons drukke leven.

Wij zouden jouw dienst zeker aanraden bij anderen! Simpelweg omdat we binnen 3 weken al zoveel verschil merken. En op jouw vraag met hoeveel sterren beoordelen wij jouw dienst; toch wel 5 sterren, gezien we zoveel verschil merken.

Dank voor alles!

Gijs & Miriam

Zoontje Floris (8 maanden)
- Schiedam

5/5

Onze zoon Floris heeft al vanaf zijn geboorte last van hevige reflux. Hierdoor is lange tijd het slapen een probleem geweest. Hij had zo’n last van zijn reflux dat enkel rechtop in slaap vallen lukte. Met andere woorden, wij liepen uren met hem op de arm rond om hem in slaap te krijgen. Eenmaal in slaap betekende vaak wel een nacht doorslapen.
Toen Floris 4 maanden oud was kwamen er naast de reflux ook darmproblemen bij. Hierdoor werd het slapen steeds slechter tot we op een punt kwamen dat hij bijna niet meer sliep. Overdag deed hij hazenslaapjes van hooguit 30 minuten en ’s nachts werd hij elke 30 tot 60 minuten gillend en krijsend wakker. Met als gevolg een oververmoeide, huilende baby. Met hulp van de kinderarts kregen we de reflux onder controle, maar het slapen bleef een probleem.

Vanaf het begin van het traject met Vera, hebben we duidelijk met elkaar besproken dat gezien de medische kant van Floris het waarschijnlijk niet zou lukken alle doelen te halen en hebben we realistische doelen gesteld. Dat vonden wij niet erg, verbetering zou al heel fijn zijn. We hebben een goed gesprek gehad met Vera en kregen een duidelijk plan. De begeleiding tijdens het uitvoeren van het plan was duidelijk en goed. Wij hebben nu een vaste structuur in de dag en Floris heeft geleerd zelf in slaap te vallen, dat heeft het grootste verschil gemaakt. Nu hoeven we niet bij ieder huiltje naar hem toe maar lost hij het vaak zelf op. Dit geeft niet alleen ons maar ook Floris veel rust.

Wat niemand had gedacht is gebeurd; aan het einde van ons coachingstraject hebben wij een baby die vrijwel elke nacht doorslaapt en overdag langere dutjes doet. We hebben echt een ander kind in huis! Floris is nu vrolijk en blij en hij heeft weer energie om te ontwikkelen. 

Wij zijn heel blij dat we dit traject met Vera zijn ingegaan en we zouden dit iedereen met een kind met slaapproblemen aanraden.

Wikke

Zoontje Jort (1,5 jaar)
- Gouda

5/5

De gebroken en vooral korte nachten begonnen ons op te breken. Wanhoop en oververmoeidheid namen de overhand. Het was duidelijk, we hadden hulp nodig. En eerlijk is eerlijk, ik stond wat sceptisch tegenover een slaapcoach.
Wat kan iemand nou op afstand 
voor je betekenen? Nou, alles blijkbaar! Jort slaapt al anderhalve week door. AL ANDERHALVE WEEK. Dat is echt nog nooit eerder gebeurd.
Vera denkt mee, geeft gericht 
advies en behaalt echt resultaten. Dus als jij ook een nachtbrakertje hebt, gun je hele gezin dan deze coaching. We zijn er allemaal van opgeknapt. 🙂

 

A & J

Zoontje Nathan (8 maanden)
- Rotterdam

4.5/5

Wij hebben Vera ingeschakeld omdat Nathan erg slecht sliep. Hij viel vrijwel alleen in slaap aan de borst en was eigenlijk alleen ’s avonds laat / ’s nachts voor een paar uur weg te leggen. Dit resulteerde in veel nachtvoedingen, ontzettend slecht slapen bij de opvang en slaapjes overdag waarbij hij steeds aan de borst /op schoot moest blijven. Het was voor mij erg zwaar dat ik de enige was die Nathan in slaap kon krijgen en houden, zeker met een energieke peuter erbij en toen ik weer ging werken.

Nu na de coaching is de situatie een wereld van verschil! Het is ongelooflijk, maar Nathan valt zelf in slaap in zijn bedje, ’s avonds en overdag, thuis en bij de kinderopvang. Hij ‘pakt’ sinds kort de speen en is daar tevreden mee en wordt er rustig van. Als er toch iets is, laat hij zich meestal in bed troosten. We hebben nog één nachtvoeding (en dit zou waarschijnlijk ook wel af te leren zijn, maar voor mij voelt het goed zo) en daarna gaat Nathan bijna altijd weer lekker slapen.

Wij vonden jou vasthoudendheid, duidelijkheid en het meedenken/meevoelen met ons als ouders erg waardevol. Ik vond het coachen niet makkelijk en wilde rationeel meer dan ik emotioneel aankon. Ook zaten wijzelf als partners niet altijd op één lijn. Dit zorgde voor wrijving. Jij merkte dit op en was daar heel duidelijk in. Dat is mooi, want zo kon het traject uiteindelijk aangepast worden (toch wel een nachtvoeding en nog een paar kleine dingetjes) waardoor ik er zelf relaxter in stond. Sindsdien is Nathan echt beter gaan slapen en voel ik me ook veel zelfverzekerder bij het naar bed brengen.

De samenwerking met jou vonden wij heel fijn en daarom zou ik je zeker aanbevelen, het is ontzettend waardevol dat Nathan nu zelf in slaap valt. Ook waardeer ik je betrokkenheid bij het gezin. Je paste het standaardtraject speciaal voor ons aan om Nathan eerst bepaalde veranderingen door te voeren, ondanks dat dit jou meer tijd kostte. 

Call Now Button