Raymond & Nikita

Ouders van zoon Sjoerd (3 jaar)
- Almere

5/5

Onze zoon Sjoerd wilde in de avond niet slapen en maakte er vaak in de nacht een potje van hij werd regelmatig wakker en wilde dan niet meer in zijn eigen bed slapen. Met als resultaat dat als we zelf nog een beetje wilde slapen wij ons genoodzaakt voelde Sjoerd bij ons in bed te nemen. Sjoerd sliep dan goed, maar wij lagen met regelmaat met voeten in ons rug op een randje in bed.

Dit moest gewoon anders. Niet alleen voor ons zelf wat uiteraard wel heel belangrijk is maar vooral ook voor Sjoerd. 

De coaching heeft ons bewust gemaakt van ons ‘lakse gedrag’, maar wat wij bestempelde als een kind wat niet wil slapen. Door de coaching werden wij weer wakker geschut en door de goede en snel zichtbare resultaten voor Sjoerd én ons zelf werd het slaapritme al snel heel gewoon en vooral als zeer prettig ervaren.

Vera gaf ons het vertrouwen als wij op het goede spoor zaten. Doel gerichte oplossingen met goede resultaten, ze heeft snel een bepaalde rust in het gezin terug gebracht wat onbetaalbaar is.

De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Dit omdat we ons begrepen voelde. Vera bracht ons resultaat gerichte oplossingen die goed bij onze visie op opvoeding aansloot. 

Het was een intensief (dagelijks) traject, iedere dag werd er contact gelegd en werd de voorgaande dag doorgenomen. De coaching was heel opbouwend en niet veroordelend, dit heeft er in geresulteerd dat we inmiddels al 4 maanden verder zijn en nog steeds allemaal heerlijk in ons eigen bed slapen.

Wij hebben inmiddels Vera als bij andere ouders aanbevolen. Wij hebben zo ontzettend veel profijt gehad van het coachingstraject!

Ontzettend bedankt voor jouw fantastische oprechte en eerlijke coaching!

Ralph & Mathilde

Zoon Tygo (2,5 jaar)
- Wijk bij Duurstede

5/5

Tygo werd 6 a 8 keer per nacht wakker en we moesten naar hem toe zodat hij verder kon slapen. We wilde graag dat Tygo door ging slapen zodat zowel hij, als wij een goede nachtrust zouden hebben.

Het resultaat van de coaching is dat Tygo nu veel nachten doorslaapt en wanneer hij wel wakker wordt, kan hij zelfstandig weer in slaap vallen en heeft hij daar ons niet meer voor nodig.

Het dagelijkse contact met jou om de situatie bij te sturen en de steun die we kregen bij de lastige nachten vonden wij erg fijn. Wij hebben jou ervaren als prettig in de samenwerking en laagdrempelig contact mee te leggen, je begrijpt de kinderen en weet wat ze nodig hebben. Dit kan je op een prettige manier uitleggen en overbrengen op ons. Op onze vragen wist je de antwoorden en kon je ons verder helpen

We zijn heel tevreden met het resultaat!

Erik & Elise

Zoon Jelle (3 maanden)
- Den Haag

5/5

Onze zoon sliep heel onrustig en iedere avond huilde hij veel. Ondanks dat wij advies van het consultatiebureau kregen wilde we toch iemand met meer expertise rondom slaap.

We hadden een uitgebreid telefonisch consult wat ons handvatten gaf hoe nu verder. We leerde wat wij van Jelle kunnen verwachten en kwamen erachter dat onze zorgen niet helemaal gegrond waren. We hebben nu een helder beeld welke ontwikkeling Jelle doormaakt rondom slaap en dat geeft rust.

Mocht het zo zijn dat Jelle over een paar maanden/weken weer problemen krijgt met het slapen, zullen wij zeker terugkeren naar Vera!

 

Bedankt!

Veerle

Dochter Nina (8 maanden)
- Rotterdam

5/5

Slaaptekort en een eigen bedrijf.

Ik had deze stap veel eerder moeten zetten. Al maanden sliep ik amper en ook Nina werd daar geen gezellige baby van,

Toen ik merkte dat het slaaptekort mij steeds meer opbrak besloot ik dat er verandering moest komen. Ik ben een alleenstaande moeder dus alles komt op mijn schouders neer. Met alle liefde zorg ik voor Nina maar ook mijn lontje werd steeds korter met nachten waarin ik hooguit 3, soms 4 uur sliep.


Het was een pittig traject maar op nacht 4 begon ik verbetering te zien. Het doorzetten was soms lastig door mijn vermoeidheid maar Nina ging iedere dag beter slapen! 

Het feit dat Vera verpleegkundige is vond ik een meerwaarde. Door al het Googlen naar slaapproblemen dacht ik dat het misschien medisch was dat Nina zo slecht sliep. Gelukkig kon Vera mij hier in gerust stellen. En, wat bleek… Nina haar slechte slapen kwam eerder door mijn inconsequente houding dan dat er iets lichamelijks was.

Ik wens iedereen goede nachten toe, het is onbetaalbaar.

Gaudí & Berno

Dochter Mila (4 maanden)
- Amsterdam

5/5

We waren al weken met het slapen bezig, maar niks bleek echt te werken. We besloten Vera om hulp te vragen, zodat er mee kon worden gekeken en meegedacht door een professional.

Nu na het traject, hebben wij meer inzicht in het slaapgedrag van Mila, meer achtergrond informatie over slapen en meer acceptatie. Daarnaast kregen we tips en tricks om Mila rustiger te laten worden voor het slapen.

Het samenwerken met jou was heel prettig, je bent erg betrokken en geeft veel goede informatie over slapen en het gedrag van Mila. Het voelde vertrouwd; de betrokkenheid, je flexibiliteit, het echt meedenken en het verstrekken van veel goede informatie was heel fijn. Ik zou je zeker willen aanbevelen bij anderen door je professionaliteit en betrokkenheid, dat is zeer fijn om mee samen te werken

Hopelijk kan je nog veel meer ouders helpen met slaapcoaching en groeit je bedrijf nog verder!